Події

Серед ночі п’яний чоловік погрожував працівникам АЗС у Житомирі та пошкодив скляні двері

1 December 2023, 13:06

Нетверезий 23-річний чоловік пізньої ночі погрожував працівникам АЗС та пошкодив двері. Попередньо, він раніше вже притягувався до відповідальності за правопорушення.

Про це 1 грудня повідомила пресслужба поліції охорони в Житомирській області.

«Уночі на одній з автозаправних станцій міста нетверезий молодик погрожував працівникам та пошкодив двері. Відтак вони скористалися «тривожною кнопкою», сповістивши таким чином поліцію. Повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації надійшло на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Житомирській області близько 2:10. На місце події одразу прибули правоохоронці», - йдеться у повідомленні.

Операторка АЗС розповіла, що невідомий молодик вчинив на вулиці словесну перепалку. Врахувавши агресивний настрій чоловіка, працівники закладу пішли всередину та зачинили двері. А він розбив ногою їх нижню скляну частину та втік.

Поліцейські швидко розшукали неподалік молодика, прикмети якого їм вказали очевидці. Ним виявився 23-річний житомирянин. Попередньо, він раніше вже притягувався до відповідальності за правопорушення.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції, працівники якої задокументували всі обставини.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Законодавством грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом карається штрафом від 1000 до 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Водночас поліцейські охорони інформують, що встановлення тривожної кнопки, а особливо в місцях масового перебування людей, є фактором безпеки.

Нагадаємо, вночі 16 листопада двоє чоловіків розбили вікно у продуктовій крамниці. У кіоску спрацювала сигналізація і невдовзі правоохоронці затримали зловмисників.

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня 2023 року в Бердичеві чоловік розбив вікно у торговельному закладі та намагався потрапити всередину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція поліція охорони охорона хуліганство пульт АЗС погроза працівник скло двері 
Матеріали по темі