Суспільство

Помірний сніг, ожеледиця та туман: яким буде перший зимовий вікенд у Житомирській області

1 December 2023, 13:51

Перші вихідні зими, 2 та 3 грудня, будуть сніжними. Синоптики прогнозують вдень від -5 до +1 градуса тепла, вночі – від 6 до 2 градусів морозу. Місцями очікується мокрий сніг, на дорогах ожеледиця.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

2 грудня, субота

По Житомиру: Хмарно. Помірний сніг. Вдень помірний сніг з переходом у дощ. Часом туман, ожеледь, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень від 1° морозу до1° тепла.

По області: Хмарно. Вночі невеликий, місцями помірний сніг. Вдень у північних районах значний сніг, на решті території помірний сніг з переходом у дощ. Часом туман, ожеледь, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

3 грудня, неділя

Хмарно. Вночі помірний сніг, мокрий сніг та дощ, місцями значні опади. Вдень невеликий сніг. Вночі місцями ожеледь, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-18 м/с. Температура вночі та вдень 0-5° морозу.

Нагадаємо, в перший день зими Житомир засніжило. Який виглядає має гідропарк дивіться у сюжеті від 1 грудня 2023 року.

Як повідомляв Житомир.info, на минулі вихідні, 25 та 26 листопада 2023 року, у Житомирській області прогнозували заморозки, а вдень – від -5 до +5 градусів за Цельсієм. У суботу опадів не було, а от у неділю синоптики обіцяли невеликий сніг, місцями пориви вітру 15-20 м/с.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик зима грудень сніг 
Матеріали по темі