Місто

«Різдвяна майстерня»: маленьких житомирян та дітей-переселенців запрошують на активності протягом грудня

3 December 2023, 16:50

Стартувала «Різдвяна майстерня», організована міським культурно-спортивним центром спільно з управлінням сім'ї, молоді та спорту міської ради.

Про це 3 грудня повідомляє Житомирська міська рада.

«Щороку грудень — дуже насичений місяць для міського культурно-спортивного центру. Його завжди чекають діти, адже ми пропонуємо чимало цікавих активностей для них. Це дійсно їх надихає. Створює різдвяний настрій та вносить казку до їхнього життя. Сьогодні підготували майстеркласи для дітей з інвалідністю. Вони заслуговують мати своє невеличке свято, тому, незважаючи на повітряну тривогу, продовжили роботу в укритті», — розповіла директорка міського культурно-спортивного центру Оксана Крук.

На чолі з педагогинями-організаторками Наталією Альшевською, Світланою Шахрай та керівницею гуртка Валентиною Полосаткіною діти долучилися до трьох майстеркласів — «Різдвяний вогник», «Різдвяний затишок» та «Візерунок душі». На них вони виготовили свічку з вощини, підсвічник та сплели мандали в стилі португальської зірки.

Надалі «Різдвяна майстерня» триватиме: щосуботи в МКСЦ проходитимуть різноманітні майстеркласи: 9 та 23 грудня — для всіх попередньо зареєстрованих діток, а 16 грудня — для дітей внутрішньо переміщених осіб. Окрім цього, 6 грудня у Палаці культури відбудеться захід до Дня святого Миколая, а наприкінці місяця у приміщенні МКСЦ презентуватимуть новорічні вистави від вихованців театральної студії «Юність».

Зауважимо, що на сторінці Міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради розповідають, що «Різдвяна майстерня» стартувала 2 грудня.

Також у центрі додають перелік активностей на грудень:


Усі подробиці стосовно реєстрації уточнюйте на сторінці Міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради.

Нагадаємо, резиденція святого Миколая у Житомирі працюватиме з 1 по 24 грудня з 12 до 19 години у «Домі української культури». Усі охочі можуть відвідати захід, а класні керівники матимуть змогу заздалегідь зареєструвати клас на конкретну дату та час.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2023 року начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій розповіла, що цього року в Житомирі знову не планують проводити загальноміські новорічні заходи, а свято будуть організовувати тільки для дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новорічний захід свято діти дитина ВПО переселенець переселенці майстерклас майстеркласи МКСЦ міськрада Крук Альшевська Шахрай Полосаткіна Різдвяна майстерня 
Матеріали по темі