Події

Подробиці ДТП у Житомирському районі: після зіткнення двох вантажівок одна – злетіла у кювет, інша – в’їхала у колесовідбійник

6 December 2023, 11:54

На 166 км траси Київ-Чоп ввечері 5 грудня сталася ДТП, внаслідок чого рух в напрямку столиці був перекритий.

Про це пресслужба патрульної поліції сповістила 5 грудня о 22:48.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою без потерпілих, що сталася, близько 21-ї години, на 166 км автодороги Київ — Чоп, поблизу села Болярка, Житомирської області, рух в напрямку міста Києва — перекритий. Патрульні забезпечують безпеку та регулювання дорожнього руху. На місці події працюють всі відповідні служби задля відновлення руху», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що о 00:35 патрульні повідомили, що рух на трасі вже відновлений, та показали, як прибирали одну з вантажівок, яка перекрила дорогу.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області 6 грудня надали подробиці аварії.

«Автопригода без потерпілих сталася близько 21-ї години, на 166 км автодороги Київ — Чоп, поблизу села Болярка, за участю двох вантажних транспортних засобів з напівпричепами. Як встановили патрульні, водій вантажівки Volvo, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався бокового інтервалу та зіткнувся з автомобілем MAN, який рухався в попутному напрямку. Після чого авто MAN з'їхало у кювет, а транспортний засіб Volvo наїхав на колесовідбійник та повністю перекрив автодорогу в напрямку Києва. На водії вантажного транспортного засобу Volvo, патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП, а також акт обстеження ділянки вулично-шляхової мережі. На місці події працювали всі відповідні служби задля відновлення руху на автодорозі. Відновити рух вдалося близько 1-ї години ночі», - зазначили у патрульній поліції.

Нагадаємо, 26 листопада на трасі М-06 Київ — Чоп поблизу села Вереси сталася ДТП з потерпілими. Рух транспорту теж був частково ускладнений в обох напрямках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція 
Матеріали по темі