Події

П’яний водій серед ночі на перехресті у Житомирі в’їхав у ГАЗ, на чоловіка склали протоколи за чотирма статтями

8 December 2023, 09:47

Під час комендантської години п’яний водій не впорався з керуванням та в’їхав авто ГАЗ на перехресті вулиць Київської та Покровської. На водія склали протоколи за декількома статтями.

Про це ввечері 7 грудня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Керманич під час дії комендантської години вчинив ДТП та мав ознаки алкогольного сп'яніння — патрульні склали адміністративні матеріали. Близько 3-ї години ночі на перехресті вулиць Київської та Покровської сталася ДТП без потерпілих. Водій автомобіля Ford не обрав безпечної швидкості руху, не був уважним за кермом, внаслідок чого не впорався з керуванням та наїхав на авто ГАЗ», - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування з кермувальником патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Проте громадянин відмовився пройти освідування у встановленому законом порядку.

На водія інспектори склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння), ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою - четвертою цієї статті) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП. Транспортний засіб патрульні евакуювали на арештмайданчик. Матеріали направили до суду.

Нагадаємо, 27 листопада на вулиці Київській Volkswagen на швидкості наїхав на дорожнє огородження, правоохоронці склали протокол.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада 2023 року на вулиці Східній, напроти АЗС «Яркон», внаслідок ДТП автомобіль в’їхав у бетонні блоки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний перехрестя ДТП нетверезий водій вул.Київська вул.Покровська права алкоголь 
Матеріали по темі