Влада

У зверненні президент відзначив бійців двох бригад з Житомирської області за результативне знищення окупантів

9 December 2023, 11:59

Президент Володимир Зеленський відзначив воїнів 95-ї та 26-ї бригад з Житомирської області, які проявили себе у знищенні російських окупантів.

Про це йшлося у вечірньому зверненні президента 8 грудня 2023 року.

«Хочу сьогодні особливо відзначити воїнів, які проявили себе найбільше – і зараз, у боях і взимку, і цієї осені. 95-та окрема десантно-штурмова бригада – солдат Андрій Мінасов. Дякую, солдате, за результативність! 14-та окрема механізована бригада – солдат Іван Ковальчук та старший солдат Віталій Любчик. Я дякую вам, хлопці, за влучність! 68-ма окрема єгерська бригада – молодший сержант Роман Петляр. Дякую! 92-га окрема штурмова бригада – солдат Павло Кісса. Дякую за сміливість, солдате! 42-га окрема механізована бригада – молодший сержант Максим Омбиш. Дякую за хоробрість і за збереження життів побратимів! 26-та окрема артилерійська бригада – головний сержант Олександр Федорчук. Дякую за знищення окупанта! 25-та окрема повітрянодесантна бригада – сержант Андрій Журавльов, фахівець аеророзвідки. Дякую! 47-ма окрема механізована бригада – молодші сержанти Юрій Святенко та Дмитро Семенник. Удвох знищили ворожу диверсійну групу біла авдіївського заводу, молодці! 23-тя окрема механізована бригада – молодший сержант Роман Луценко. Дякую за потужні бойові результати! 704-й полк радіаційного, біологічного та хімічного захисту – старший солдат Марʼян Порціна. Дякую за сміливість, воїне, за саме таку сміливість, яка стала символом українського захисту», - сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, в зверненні 7 грудня президент відзначив солдата та сержанта Житомирського прикордонного загону, які воюють в Донецькій області.

Як повідомляв Житомир.info, указом від 20 листопада 2023 року президент присвоїв 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді Десантно-штурмових військ ЗСУ почесне найменування «Поліська».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент звернення 95 бригада 26 бригада 
Матеріали по темі