Події

30-річного чоловіка, який під час суперечки побив людину, затримали у Житомирі: постраждалий помер від отриманих травм

12 December 2023, 17:31

Коростишівські поліцейські затримали причетного до смертельного травмування жителя Брусилівської громади.

Про це 12 грудня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Повідомлення про смерть 38-річного жителя села Вільшанки надійшло до правоохоронців уранці 10 грудня. Травми на тілі чоловіка свідчили про насильницьку смерть. Тож правоохоронці розпочали проведення необхідних заходів для встановлення причетного до травмування. На місці події працювали слідчо-оперативна група відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського РУП. Поліцейські зібрали свідчення та вилучили речові докази. Оперативники кримінальної поліції встановили, що напередодні потерпілий конфліктував з сином співмешканки. Вочевидь, тоді він і отримав тілесні ушкодження. Правоохоронці розшукали 30-річного чоловіка за місцем проживання, в обласному центрі. Він визнав свою провину в учиненому та розповів, що травмував потерпілого у ході конфлікту. Мовляв, хотів провчити чоловіка за образи матері. Про смерть опонента він дізнався від поліцейських, оскільки після суперечки одразу ж поїхав додому», - йдеться в повідомленні.

Проведеною експертизою було встановлено, що причиною загибелі потерпілого стали травми тулуба та внутрішніх органів.

Відтак слідчі відділу поліції №2 (м. Коростишів) затримали причетного у порядку ст. 208 КПК України. Нині вирішується питання про оголошення йому підозри в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України та обрання запобіжного заходу.

Згідно з чинним законодавством за таке діяння чоловікові загрожує від 7 до 10 років ув’язнення. Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська окружна прокуратура.

Нагадаємо, 17 листопада у Звягелі під час застілля 50-річний чоловік мотузкою задушив свого гостя та виніс тіло під двері сусіда, який був дядьком загиблого.

Як повідомляв Житомир.info, 2 листопада 2023 року до поліції надійшло повідомлення від старости смт Іванополя про виявлення мертвим 45-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці з’ясували, що п’яна жінка зарізала співмешканця і хотіла приховати свою причетність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство побив поліція кримінал вбивця тяжкі тілесні побиття 
Матеріали по темі