Події

У райцентрі Житомирської області водій Chevrolet на пішохідному переході збив 8-річного хлопчика: дитина в реанімації

12 December 2023, 19:54

Коростенські поліцейські розслідують обставини ДТП з травмуванням 8-річного хлопчика.

Про це 12 грудня інформує Коростенське районне управління поліції.

«Повідомлення на лінію 102 надійшло вдень 12 грудня від очевидця події. Чоловік повідомив, що на вулиці Сергія Кемського автомобіль «Chevrolet» здійснив наїзд на дитину. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Коростенського райуправління. Попередньо поліцейські встановили, що водій легковика, 58-річний житель Овруцької громади, рухаючись автошляхом, на пішохідному переході здійснив наїзд на малолітнього хлопчика, який у той час переходив дорогу. Нині дитина знаходиться у реанімаційному відділенні Житомирської обласної дитячої лікарні. Автомобіль правоохоронці вилучили», - йдеться в повідомленні.

Слідчі встановлюють обставини ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Шановні водії! Суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Наближуючись до пішохідного переходу, знижуйте швидкість транспортного засобу.

Водночас нагадаємо, у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється зі швидкістю не більше 50 км/год. У житлових і пішохідних зонах швидкість руху не повинна перевищувати 20 км/год.

Нагадаємо, водію, який 4 червня у селі Сонячному збив 11-річну дівчинку, загрожує до трьох років ув’язнення. Дитина внаслідок ДТП отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості. Про це 14 листопада повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 3 серпня 2023 року близько 23:45 в Харитонівській громаді поблизу с. Мамрина Volkswagen здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, підліток потрапив до реанімації. Після скоєння ДТП підозрюваний 41-річний чоловік залишив місце події, а своє авто намагався сховати на території приватного підприємства. Наступного дня його затримали та повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, чим заподіяно тяжких тілесних ушкоджень). А 18 серпня 2023 року прокуратура інформувала, що підозрюваному обрали запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення понад 805 тис. грн застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд на пішохода Коростень поліція пішохід дитина реанімація  
Матеріали по темі