Події

Під колесами Daewoo у райцентрі Житомирської області загинув 71-річний велосипедист

17 December 2023, 15:01

У Бердичеві поліція розслідує ДТП, у якій загинув велосипедист.

Про це 17 грудня повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 грудня близько 14.40 по вулиці Данилівській у райцентрі. Попередньо, водій автомобіля «Daewoo Lanos» 33-річний бердичівлянин, рухаючись у напрямку вул. Вінницької здійснив наїзд на велосипедиста, який прямував йому на зустріч. Медики доставили водія двоколісника, 71-річного місцевого жителя, до лікарні та намагалися його врятувати, однак від отриманих травм чоловік помер», - йдеться в повідомленні.

Нині триває встановлення причин та обставин дорожньо-транспортної пригоди у рамках відкритого кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Шановні водії, під час керування транспортними засобами суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. При потребі виконати маневр, не забувайте переконатися, що це буде безпечно для всіх учасників руху», - звертаються правоохоронці.

Нагадаємо, триває розслідування загибелі у ДТП чоловіка, яке сталось 13 грудня на Звягельщині: слідчі просять відгукнутися свідків та очевидців.

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня 2023 року у Житомирі на вул. Шевченка, під колесами вантажівки загинув 78-річний велосипедист.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція Бердичів патрульний велосипедист наїзд велосипед 
Матеріали по темі