Суспільство

Дощі та до 8 градусів тепла: якою буде погода протягом тижня у Житомирській області

18 December 2023, 12:55

На території Житомира та області протягом робочого тижня, з 18 по 22 грудня, йтимуть дощі. Стовпчики термометрів показуватимуть до 8 градусів тепла вдень та до 1 градусу морозу вночі.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

19 грудня, вівторок

По Житомиру: Хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 5-7° тепла.

По області: Хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 3-8° тепла.

20 грудня, середа

Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ. Вдень невеликий, місцями помірний дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 2-7° тепла.

21 грудня, четвер

Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ. Вдень без істотних опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 0-5° тепла.

22 грудня, п’ятниця

Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий дощ та мокрий сніг. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 1-6° тепла.

Нагадаємо, вихідними, 16 та 17 грудня, місцями був мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Стовпчики термометрів показували вночі до 6 градусів морозу, а вдень – до 5 градусів тепла, як і прогнозували синоптики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик дощ зима 
Матеріали по темі