Економіка

«Коростишівгаз» перейшов під державне управління «Нафтогазу»

20 December 2023, 11:02

У вівторок 19 грудня в управління групи Нафтогаз перейшло чотири газорозподільні підприємства «Коростишівгаз», «Тисменницягаз», «Луганськгаз» і «Мелітопольгаз». Таким чином, тепер у складі Групи Нафтогаз працюють 27 газорозподільних підприємств, які планувалося передати під контроль держави до кінця поточного року.

Про це повідомляє пресслужба компанії «Нафтогаз».

Операційний менеджмент підприємств, які розташовані на тимчасово окупованих територіях, здійснюватиметься вже після деокупації.

«Як і планували, ми успішно завершили інтеграцію обл- і міськгазів до Групи Нафтогаз. Для нас це – велика відповідальність, так як кількість наших клієнтів значно збільшилася. Проте цей крок був необхідний, тому що від нього залежить стабільність критичної інфраструктури, повноцінна робота бізнесу та комфорт українців. Коли країна знаходиться під ризиком постійних обстрілів і можливих блекаутів, доставка газу має бути безперебійною. Дякую всім співробітникам, які забезпечують газом міста та села в усіх куточках нашої країни», – зазначив очільник Нафтогазу Олексій Чернишов.

У компанії також наголошують, що для клієнтів інтегрованих газорозподільних підприємств особові рахунки та тарифи на послуги розподілу залишаються незмінними.


Нагадаємо, 29 червня пресслужба «Нафтогазу» інформувала, що у зв’язку з переходом АТ «Київоблгаз», АТ «Житомиргаз» та АТ«Львівгаз» до Групи Нафтогаз, усі клієнти будуть отримувати сервіси обліку від Газопостачальної компанії «Нафтогаз України».

Як повідомляв Житомир.info, з 1 травня 2022 року 360 тисяч домогосподарств Житомирської області перевели до газопостачальної компанії «Нафтогаз України», до травня за газ люди платили компанії «Житомиргаз Збут».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ Нафтогаз Коростишівгаз 
Матеріали по темі