Культура

У Житомирі традиційний «Миколаїв бал» зібрав пів тисячі танцюристів з різних міст України

25 December 2023, 16:50

У Житомирі 23 грудня відбулися щорічні Всеукраїнські змагання зі спортивного танцю та відкритий кубок області з цього виду спорту «Миколаїв бал».

Про це 25 грудня повідомляє управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

«Для участі у турнірі прибули пів тисячі танцюристів із різних громад: Житомира та області, із Миколаєва, Львова, Рівного, Ірпеня та інших міст. Учасники – віком від шести до п’ятнадцяти років. Це традиційні змагання, які щороку напередодні різдвяно-новорічних свят проходять у Житомирі. Тут підбиваються підсумки року, учасники отримують нагороди та подарунки. Діти люблять цей конкурс, люблять сцену і нетерпляче чекають на свято. А тим більше зараз, коли такий не простий для всіх нас час, коли дітям потрібні позитивні емоції», - йдеться у повідомленні.

Цього року змагання проходили в житомирському телецентрі.

Нагадаємо, 19 грудня минулого року в приміщенні навколокультурного простору відбулися традиційні змагання з танцювального спорту «Миколаїв бал 2022», в яких взяли участь майже 400 учасників.

Як повідомляв Житомир.info, ювілейний двадцятий танцювальний турнір «Миколаїв бал» відбувся у Житомирі 20 грудня 2014 року, в ньому взяли участь близько 1000 танцівників з Чернівецької, Львівської, Дніпропетровської, Київської, Житомирської областей та м. Києва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: турнір Миколаїв бал танці танцювальний спорт 
Матеріали по темі