Події

На виїзді з Житомира нетверезий водій Volkswagen в’їхав у бордюр, від медичної допомоги чоловік відмовився

11 January 2024, 13:12

Вчора на Київському шосе при виїзді з Житомира нетверезий водій Volkswagen в’їхав у бордюр.

Про це 11 січня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора, близько 16-ї години, на Київському шосе трапилась дорожньо-транспортна пригода, за попередньою інформацією, з потерпілими. Патрульні оперативно прибули на місце події та встановили, що автопригода трапилась за участю автомобіля Volkswagen», - йдеться у повідомленні.

Від медичної допомоги водій відмовився. Оформленням матеріалів дорожньо-транспортної пригоди, займалися поліцейські, які встановили, що керманич автомобіля не вибрав безпечної швидкості руху, щоб мати змогу постійно контролювати рух транспортного засобу та безпечно керувати ним. Результат — наїхав на бордюр.

Перевіряючи документи водія, інспектори виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння.

Пройти освідування на стан сп'яніння у встановленому законом порядку керманич — відмовився.

Охоронці порядку відсторонили 53-річного водія від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, 10 січня пресслужба Звягельського районного відділу поліції повідомила про те, що напередодні у Звягелі патрульні виявили нетверезого водія, який й раніше вчиняв подібне правопорушення.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 9 січня 2023 року нетверезий водій проігнорував численні вимоги патрульних про зупинку та в’їхав у газову трубу у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція патрульна поліція нетверезий водій бордюр алкоголь 
Матеріали по темі