Суспільство

Дощовий та хмарний: яким буде тиждень на екваторі лютого в Житомирській області

12 February 2024, 13:33

Новий робочий тиждень всередині останнього місяця зими, з 12 по 16 лютого, обіцяє до 8 градусів тепла вдень та максимум 3° морозу вночі. В середньому на території Житомирської області слід очікувати від 0-5° тепла. Місцями буде невеликий дощ.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

13 лютого, вівторок

По Житомиру: Хмарно. Вночі невеликий, вдень помірний дощ. Вночі та вранці туман. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 5-7° тепла.

По області: Хмарно. Вночі невеликий, вдень помірний дощ. Вночі та вранці туман. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 3-8° тепла.

14 лютого, середа

Хмарно. Вночі помірний дощ. Вдень місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 0-5° тепла.

15 лютого, четвер

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-східний,5-10 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

16 лютого, п’ятниця

Вдень невеликий, місцями помірний мокрий сніг та дощ, в решту часу без істотних опадів. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

Нагадаємо, вранці у понеділок, 12 лютого, Житомир вкрив густий туман. Більше дивіться у фоторепортажі місцевого фотографа Олексія Лубягіна.

Як повідомляв Житомир.info, на території Житомирської області вихідними, 10 та 11 лютого 2024 року, очікувалося вдень до 10 градусів тепла, вночі – від 1 тепла до 3 морозу, синоптики прогнозували дощ зі снігом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптик прогноз погоди зима лютий дощ туман 
Матеріали по темі