Події

Внаслідок аварії в райцентрі Житомирської області загинули двоє людей, ще один із водіїв потрапив до лікарні

19 February 2024, 15:11

Поліція встановлює обставини ДТП у Коростені з двома загиблими та одним травмованим.

Про це повідомляє ГУНП у Житомирській області.

«19 лютого, близько 9:00, на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася по вулиці Сергія Кемського. Попередньо, відбулося зіткнення автомобіля «Lanos», під керуванням 31-річного місцевого жителя, та «Lexus», за кермом якого перебував 33-річний містянин. На жаль, від отриманих травм на місці події загинув водій «Lanos». Також не вдалося врятувати життя 56-річної пасажирки автомобіля «Lexus», яка померла в кареті швидкої допомоги. Крім того, до травматологічного відділення ушпиталено 33-річного керманича «Lexus», - йдеться в повідомленні.

Наразі розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Нагадаємо, зранку 16 лютого близько 8.00 години ранку, на 188 км автодороги Житомир — Виступовичі — Могилів-Подільський (поблизу смт Гуйва, Житомирської області) трапилася автопригода з потерпілими, за участю транспортних засобів Ford та Peugeot. Згодом правоохоронці надали подробиці ДТП, де уточнили, що травми внаслідок аварії отримала пасажирка – 47-річна жителька Станишівської громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення постраждалий загиблий 
Матеріали по темі