Суспільство

У Житомирській області під час комендантської години прикордонники виявили двох чоловіків, які незаконно полювали

29 March 2024, 10:12

На Житомирщині прикордонники зафіксували факт порушення правил полювання.

Про це 29 березня повідомляє Північний кордон. Держприкордонслужба.

«Цієї ночі оперативні співробітники 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців спільно з представниками єгерської служби Народицької філії ДП "Ліси України" під час виконання завдань в межах Коростенського контрольованого прикордонного району виявили двох осіб кожен з яких мав при собі мисливську зброю. Під час перевірки з’ясувалось, що чоловіки, в порушення чинного законодавства, займались полюванням. Окрім того, в одного з порушників були відсутні дозвільні документи на рушницю 12 калібру», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за даними фактами на горе-мисливців складено протоколи за ст.85 «Порушення правил використання об’єктів тваринного світу» та ст.190 «Порушення громадянами порядку придбання, зберігання, передачі іншим особам або продажу вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї» КУпАП. Незареєстровану мисливську рушницю вилучено встановленим порядком.

Нагадаємо, у ніч на понеділок 19 лютого лісівники спільно з поліцією затримали 49-річного браконьєра, який незаконно полював у Пилипівському лісництві на Житомирщині.

Як повідомляв Житомир.info,16 лютого 2024 року лісівники повідомляли, що поблизу села в Ємільчинській громаді лісова охорона виявила автомобіль браконьєра, в якому знаходилася рушниця з цифровим прицілом та оброблена туша козулі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонник полювання Півничний кордон браконьєр 
Матеріали по темі