Суспільство

Творчий конкурс з тематики, пов’язаної з біженством, переселенням, міграцією під час війни

1 April 2024, 12:53

Поліський національний університет спільно з Центром досліджень біженців, мігрантів та переміщених осіб Політехнічного інституту та державного університету Вірджинії (Virginia Tech), США, проводять творчий конкурс оповідань, есе, поезій, пісень, нехудожньої прози, науково-публіцистичних творів, малюнків, творів візуального мистецтва на тематику, пов’язану з біженством, переселенням, міграцією під час війни «Я хочу жити вдома».

Участь у конкурсі можуть взяти учні 10-11 класів, які навчаються в Україні та за кордоном. Мова: українська або англійська. Вимоги: відповідність тематиці конкурсу, обсяг до 1000 слів.

Всі учасники конкурсу та їх керівники отримають сертифікати і подяки від Центру досліджень біженців, мігрантів та переміщених осіб Політехнічного інституту та державного університету Вірджинії (Virginia Tech), США, і Поліського національного університету.

За рішенням організаційного комітету кращі твори будуть опубліковані до кінця 2024 року англійською та українською мовами в спеціальному випуску «Roots@Resettlement. Special Issue of Ukrainian Youth During the War», США.

Кожен учасник конкурсу отримає примірник випуску.

Попередні випуски: https://bit.ly/3Hh0afb

Кінцевий термін подання матеріалів – 15 травня 2024 р.

Якщо у Вас виникли запитання, звертайтесь:

Тел.: (097) 124 27 43

e-mail: varvara.zaets@i.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПНУ конкурс  
Матеріали по темі