Суспільство

Житомирський Благодійний Фонд «Ліктрави.Турбота» підтримує лікарні області

5 April 2024, 11:27

Визнаний світовий лідер в галузі переробки рослинної сировини «MБ-холдинг» разом із дочірнім підприємством ПрАТ «Ліктрави» здійснюють підтримку лікарень житомирської області, що спеціалізуються на реабілітації. Програма здійснюється через БФ «Ліктрави. Турбота» та за сприяння Житомирської обласної державної адміністрації.

«Значення реабілітаційного напрямку медицини важко переоцінити зараз в Україні. Маємо робити все можливе, щоб відділення, які приймають основне навантаження щодо реабілітації, використовували сучасні засоби і мали всі можливості допомогти постраждалим та повернутися у нормальне життя» - сказала генеральний директор ПрАТ «Ліктрави» Олександра Сологуб.

Малинска міська та Любарська районна лікарні вже отримали обладнання для реабілітації - спеціальні тренажери та підйомник. Це початок програми, згідно з якою впродовж пів року обладнання отримають ці та інші лікарні Житомирщини.

Зауважимо, що цього року БФ «Ліктрави. Турбота», крім підтримки лікарень Житомирщини, розпочне також амбітний проєкт з реконструкції реабілітаційного відділення Інституту раку в Києві.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ліктрави MБ-холдинг лікарня Сологуб Ліктрави.Турбота 
Матеріали по темі