Суспільство

Учні ліцеїв Житомира стали переможцями Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

10 April 2024, 11:56

Учні двох ліцеїв Житомира ввійшли до числа переможців підсумкового етапу ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості.

Наказ про нагородження переможців конкурсу був підписаний 3 квітня 2024 року міністром освіти і науки та оприлюднений на сайті МОН.

«Нагородити переможців 4-го (підсумкового) етапу ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення» дипломами згідно з додатками 1-2. Державній науковій установі «Інститут модернізації змісту освіти» здійснити заходи з підготовки документів щодо відзначення відомчими нагородами в установленому порядку вчителів (викладачів, керівників гуртків), які підготували переможців конкурсу згідно з додатками 3-4», - йдеться у документі.

Серед переможців у номінації «Література» - учень 6 класу ліцею №21 міста Житомира Гончарук Тарас Романович (робота «Пригоди хлопців з Гарапівки»), викладач – Візгалова Наталія Борисівна.

Скриншот з додатка до наказу

Серед переможців у номінації «Історія України і державотворення» - учні 9 класу ліцею №25 міста Житомира Чайковський Матвій Федорович і Хмелюк Валерій Анатолійович (робота «Війна народжує героїв»), викладач – Миронова Оксана Дмитрівна.

Скриншот з додатка до наказу

Зауважимо, що раніше були визначені переможці у двох інших номінаціях ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості:

у номінації «Образотворче мистецтво» - Райчук Євгенія Русланівна, 10 років, Коростишівська дитяча художня школа, робота – «У майстерні художника» (живопис; гуаш), викладач – Шинкаренко Юлія Миколаївна.

у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» - Диняк Анна Іванівна, 16 років, Звягельська школа мистецтв, робота – «Мій степ та поле» (обкручування нитками), викладач – Романюк Олена Олександрівна.

Як повідомляв Житомир.info, у 2023 році учениця 8 класу ліцею №1 міста Житомира посіла І місце на ХХІІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс МОН диплом творчість ліцей 
Матеріали по темі