Місто

Подробиці ДТП на проспекті Незалежності у Житомирі – через зіткнення з Daewoo травмувався 31-річний водій мотоциклу BMW

10 April 2024, 13:58

У Житомирі у ДТП травми отримав мотоцикліст: поліція проводить розслідування. Подія сталася 9 квітня на проспекті Незалежності.

Про це 10 квітня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, близько 19:20 відбулося зіткнення автомобіля «Daewoo» під керуванням 46-річного житомирянина, який здійснював маневр повороту, та мотоцикла «BMW». У результаті ДТП керманич двоколісника, 31-річний житель міста Коростишева, отримав травми та був доставлений до медичного закладу», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчими Житомирського районного управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває подальше досудове розслідування.

Водночас поліція закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб та уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів.

«Шановні водії двоколісників! Не виконуйте на дорозі ризикованих маневрів, а напрямок руху змінюйте лише переконавшись, що це буде безпечно. Дбайте про справність вашого транспортного засобу. Вирушаючи у дорогу, одягайте захисні шоломи та зробіть себе помітними у транспортному потоці за допомогою спеціальних світлоповертальних елементів. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, увечері 9 квітня на проспекті Незалежності, біля АЗС «ОККО», сталася ДТП за участю автомобіля і мопеда.

Як повідомляв Житомир.info, 5 квітня 2024 року на околиці Житомира сталася дорожньо-транспортна пригода за участю кількох транспортних засобів. Внаслідок зіткнення Mercedes та вантажівки загинув 15-річний водій мопеда, а 14-річна житомирянка, пасажирка мопеда, потрапила до лікарні. Правоохоронці встановили, що водій був нетверезий та не мав права керувати автомобілем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мотоцикліст АЗС мотоцикл травмований водій поліція аварія зіткнення  
Матеріали по темі