Місто

Патрульні наздогнали водія Hyundai, який напідпитку скоїв ДТП на перехресті вулиць Перемоги та Л.Українки у Житомирі

11 April 2024, 15:01

Керманич, який здійснив ДТП отримав від патрульних низку адмінматеріалів.

Про це 11 квітня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Учора вранці, інспектори відділу ВРОМ ДТП під час патрулювання стали свідками автопригоди на перехресті вулиць Перемоги та Лесі Українки. Водій авто Hyundai, рухався назустріч патрульним, проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора та зіткнувся з транспортним засобом Fiat, водій якого здійснював поворот праворуч. Поліцейські оперативно зупинили порушника, адже він мав намір поїхати далі. Спілкуючись з кермувальником, ми виявили у нього ряд порушень та ознаки алкогольного сп'яніння. Проте пройти освідування у встановленому законом порядку водій — відмовився», - йдеться в повідомленні.


Тож на кермувальника інспектори склали наступні адмінматеріали:

  • ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння);
  • ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів);
  • ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

«Вкотре закликаємо, керуйте відповідально та у жодному разі не сідайте за кермо в стані сп'яніння», - закликають патрульні.

Нагадаємо, у квітні патрульні виявили транспортні засоби, водії яких знехтували правилами використання номерних знаків: керманич Chevrolet їздив без номерного знаку, а шофер Ford – з чужими.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2024 року в Житомирській області сталися 59 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, травмувалися 69 осіб, 8 — загинули.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний ДТП авто адмінматеріал п'яний водій нетверезий водій  
Матеріали по темі