Новини компаній

Сукні в офісному стилі: різновиди та правила комбінування одягу

20 April 2024, 12:21

Створення образу в діловому стилі для жінки дозволяє використовувати велику кількість варіантів речей, адже в цьому випадку є можливість як комбінувати елементи гардеробу, так і одягати щось одне. У різні пори року цим одним може бути сукня, яка буде виглядати стримано, мати однотонний колір, а також відсутність яскравих принтів та інших аксесуарів.

Довжина таких суконь повинна бути на долоню нижче за коліно, крій прямокутного типу, або сукні-футляри з геометричним вирізом горловини. Різноманітні однотонні сукні завжди можна знайти в асортименті українського виробника Gepur, де представлена велика кількість варіантів виконання. Більшість виробів виготовляються із застосуванням комбінованих чи натуральних матеріалів.

Як комбінувати сукні?

Обов'язкові умови ділового стилю – довжина суконь міді, максимально закриті або короткі рукави, однотонний відтінок чи мінімум геометричних фігур у вигляді принта. Від бренду Gepur є достатньо варіантів, що дозолить знайти своє єдине рішення. Для комбінації можна користуватися іншими предметами гардеробу:

  • піджаки у такому ж стилі;
  • кардигани без застібок;
  • легкі плащі;
  • пальто.

Взуття може бути з товстою підошвою, а також підбором від 6 см. Стримані аксесуари доповнюються у вигляді невеликої сумочки, хусток, капелюшків, браслетів та каблучок.

Відтінки офісних суконь

Вибір залежить безпосередньо від особливостей та характеристик самої жінки:

  • Колір шкіри. Для дівчат зі світлим волоссям ідеально підійдуть сукні коричневого, сірого, бежевого відтінків. До рудого волосся ідеально підходить смарагдовий, чорнильний та фіолетовий відтінок. Брюнетки ідеально виглядають у бордовій, чорній або шоколадній сукні;
  • Особливості фігури. Високий або середній ріст, худорлявість – ідеальне рішення для будь-яких відтінків. Для жінок пишних форм ідеально підійдуть темні чи контрастні відтінки;
  • Випадки чи заходи. Вдень ідеально підійдуть стримані та насичені відтінки, для вечірніх заходів бажано вибирати темні відтінки.

Як взуття під діловий стиль сукні необхідно використовувати однотонні темні туфлі.

Фасони суконь

Непоганим рішенням стане сукня-футляр із неглибоким вирізом, витягнута, а також така, яка облягає фігуру. Сукню-сорочку бажано використовувати в однотонному кольорі влітку, а протягом дня такі сукні через натуральні волокна практично не мнуться.

Сукня-костюм виглядає одночасно стримано та незвично. Сукні прямого або вільного крою виглядають суворо, якщо довгі рукави. Але вільний фасон з аплікаціями та відкритими отворами виглядає досить оригінально та яскраво.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: одяг сукня 
Матеріали по темі