Події

Рятувальники відбуксирували «швидку» та допомогли прибрати стовп, що упав на паркан у селі Житомирського району

22 April 2024, 11:19

Рятувальники допомогли відбуксирувати «швидку», яка застрягла у багнюці поблизу с. Подолянці Чуднівської громади.

Про це 22 квітня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«21 квітня о 12:26 по лінії “101” надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Подолянці Чуднівської територіальної громади Житомирської області застрягла швидка на бездоріжжі й необхідна допомога рятувальників. На місці події з’ясувалося, що автомобіль швидкої допомоги рухався на виклик у населений пункт та на ділянці польової дороги застряг у багнюці. Бійці ДСНС за допомогою буксирувального тросу та пожежної техніки відтягнули транспортний засіб на відстань у 1, 5 км, після чого медики змогли їхати далі на виклик», - йдеться у повідомленні.

Крім того, вчора у с. Висока Піч Житомирського району внаслідок сильних поривів вітру старий аварійний стовп зв’язку впав на паркан подвір’я місцевої мешканки. Проводи повисли над проїжджою частиною. Бійці ДСНС за допомогою спеціального інструменту обрізали їх та відтягнули стовп з металевої конструкції паркану.

Нагадаємо, 18 квітня у Коростені дерево впало на автомобіль, а вночі 19 квітня рятувальники прибирали дерево, яке перекрило рух на автодорозі поблизу м. Андрушівка Бердичівського району.

Як повідомляв Житомир.info, 21 березня 2024 року рятувальники витягли з бездоріжжя вантажівку та прибрали дерево, яке впало на авто й перекрило дорогу у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник буксир швидка стовп негода 
Матеріали по темі