Місто

У Житомирі біля проспекту Миру на два роки поставлять кіоск для продажу житла в новій багатоповерхівці

30 April 2024, 11:12

Житомирський виконком погодив розміщення на Богунії кіоску-офісу з продажу житла в новій багатоповерхівці, яку будують на вул.Героїв десантників.

Питання включили як додаткове до порядку денного позачергового засідання міськвиконкому 30 квітня 2024 року.

«Свого часу була виділена сесією міською радою земельна ділянка під будівництво багатоповерхового житлового будинку за адресою вул.Героїв десантників, 19. Відповідно, люди взяли дозвільні документи і хочуть поставити офіс по продажу і придбанню житла, схему приклали. У відповідності до схеми і чинного законодавства при умові погодження зі всіма службами – (хочуть встановити) на 24 місяці. У випадку, якщо будівництво завершиться раніше, то даний проєкт рішення втратить чинність», - розповів директор департаменту містобудування та земельних відносин Ігор Блажиєвський.

Члени виконкому проголосували за надання дозволу на розміщення МАФу.

Нижче – схема, яку демонстрували на засідання міськвиконкому:

Нагадаємо, рішенням виконком від 11 вересня 2023 року житлово-будівельному кооперативу «Захисник-2021» дозволили зрізати 172 дерева на вул. Героїв Десантників, 19, щоб розчистити місце під нове будівництво багатоквартирного житлового будинку.

Обслуговуючий кооператив «ЖБК "Захисник-2021"» зареєстрований в Житомирі в червні 2021 року, його керівником є Рудик Сергій Михайлович з Хмельницької області. ТОВ «Добробут та Затишок», власником якого є Сергій Рудик, на тендері обласної ради в червні 2023 року за 40 млн грн купило майновий комплекс площею 1924,6 кв.м в Житомирі на вул. Грушевського Михайла, 100, біля ТРЦ «Глобал».

Зауважимо, що станом на 30 квітня на порталі ЛУН, який оприлюднює інформацію про новобудови, будівництво нового ЖК на вул.Героїв десантників, 19 має статус «в проєкті». За даними від забудовника, планується побудувати трисекційний 13 поверховий будинок на 112 квартир.

Скриншот з сайту ЛУН

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці 2021 року земельну ділянку площею 0,9062 га на вул. Героїв Десантників, 19 з цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об`єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури» на 5 років здали в оренду обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив "Захисник-2021"».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком вул.Героїв десантників будівництво багатоповерхівка МАФ Блаживський житло кіоск 
Матеріали по темі