Події

У громаді на півночі Житомирської області під час пожежі у власному будинку загинув чоловік

6 May 2024, 10:39

У Коростенському районі під час ліквідації пожежі в житловому будинку виявлено загиблого.

Про це 6 травня повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«6 травня 01:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Словечне Словечанської територіальної громади Коростенського району. По прибуттю до місця події бійців ДСНС та працівників Словечанського місцевої пожежної охорони оселя була повністю охоплена вогнем та дах впав всередину. Крім того, існувала загроза поширенню полум’я на сусідній будинок. Під час проведення розвідки в кімнаті на підлозі було виявлено власника будинку без ознак життя», - йдеться у повідомленні.

Спільними зусиллями бійців ДСНС та працівників МПО пожежу вдалося локалізувати о 02:35 та ліквідувати о 03:00. Вогнем знищено будинок, де виникло займання. Однак вдалося відбити полум’я від сусідської оселі та господарчих споруд. Імовірно, зайнялось через необережність під час паління. Проте усі остаточні обставини події з’ясують фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 5 травня 2024 року рятувальники виявили тіло 63-річного чоловіка під час ліквідації пожежі в квартирі п'ятиповерхівки у Звягелі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожеда ДСНС будинок загибель 
Матеріали по темі