Події

У райцентрі Житомирської області 45-річна водійка Nissan в’їхала у будинок та зруйнувала частину стіни

10 May 2024, 11:09

У Бердичеві автомобіль в’їхав у будинок: на місці події працює поліція. Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 травня близько 8:20 на перехресті вулиць Чуднівської — Козацької — Бистрицької.

Про це 10 травня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо, 45-річна водійка автомобіля «Nissan Qashqai», не впоралась з керуванням, виїхала за межі перехрестя та допустила наїзд на житловий будинок. У результаті частину стіни будівлі було зруйновано, автомобіль також пошкоджено. Унаслідок події водійка та 71-річна мешканка будинку отримали травми та були доставлені до міської лікарні для обстеження та надання необхідної допомоги», - йдеться в повідомленні

Відомо, що в будинку також знаходилися двоє неповнолітніх дітей з матір’ю, на щастя, вони не постраждали.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин ДТП.

Поліція закликає водіїв суворо дотримуватися Правил дорожнього руху.

«Вчасно дбайте про справність транспортного засобу. Під час поїздки користуйтеся ременями безпеки. Не сідайте за кермо у разі погіршення стану здоров’я, вживання ліків, що впливають на швидкість реакції та за інших обставин, що можуть завадити безпечному керуванню. Будьте відповідальними», - закликають правоохоронці.

Нагадаємо, 28 жовтня 2023 року у Овручі водій Chevrolet Suburban не впорався з керуванням та в’їхав у будинок. Чоловік загинув на місці.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 1 серпня 2023 року водій з ознаками алкогольного сп'яніння не впорався з кермуванням та в'їхав у будинок на вулиці Князів Острозьких.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП будинок стіна поліція водійка Бердичів  
Матеріали по темі