Суспільство

Матч проти «Кривбасу» перенесли через повітряні тривоги, але житомирське «Полісся» встигло забити

12 May 2024, 21:36

У Кривому Розі 12 травня житомирське «Полісся» грало проти криворізького «Кривбасу».

«Почати писати свою історію у єврокубках дуже прагне «Полісся». Чи потраплять житомиряни за підсумками сезону до єврокубків – з’ясується вже скоро. Лишилося три поєдинки в УПЛ. Як каже Сергій Шищенко: кожен матч – це фінал. Найближчий – у Кривому Розі проти дуже непростого суперника – «Кривбасу», - інформувала напередодні матчу пресслужба житомирського футбольного клубу.

Гра мала початися о 18:00, але через повітряну тривогу початок затримався більш ніж на годину. На 37-й хвилині першого тайму матч знову зупинили через повітряну тривогу.

Команди заявили про готовність дограти матч сьогодні, 12 травня, але тривога виявилася тривалою і арбітри вирішили перенести гру.

«На жаль, догравати матч будемо завтра о 13:00. Рахунок 0:1 на нашу користь. після завершення», - повідомив ФК «Полісся».

У на 25-й хвилині першого тайму голом за «Полісся» відзначився В’ячеслав Танковський.

Нагадаємо, 5 травня на домашньому стадіоні житомирський ФК «Полісся» зіграв внічию з луганською «Зорею» у 27 турі Української Прем’єр-ліги: матч завершився з рахунком 1:1, голом за «Полісся» відзначився Олександр Назаренко.

Як повідомляв Житомир.info, 29 квітня у 26 турі Української Прем’єр-ліги житомирське «Полісся» обіграла полтавську «Ворсклу» з рахунком 1:0.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" Кривий Ріг повітряна тривога УПЛ 
Матеріали по темі