Події

Понад 9 років за ґратами – 33-річного жителя райцентру Житомирської області засудили за збут психотропів та наркотиків

14 May 2024, 19:11

За збут психотропних речовин та наркотиків понад 9 років за ґратами відсидить житель Звягеля.

Про це 14 травня повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«За публічного обвинувачення прокурора Звягельської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті наркотичних засобів і психотропних речовин у великому розмірі, вчинених повторно (ч. ч. 2, 3 ст. 307 КК України). Його засуджено до 9 років та 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна», - йдеться в повідомленні.

Прокурор у суді довів, що 33-річний звягелець тривалий час, протягом травня-вересня 2021 року, збував особливо небезпечні психотропні речовини та наркотичні засоби.

Задокументовано декілька фактів збуту. Вартість однієї дози могла становити від пів тисячі гривень і більше.

Чоловік замовляв через інтернет «товар» великими партіями, вдома фасував на дози та збував наркозалежним жителям Звягеля. Також вживав і сам.

До того ж у період звягельської «наркодіяльності» стосовно фігуранта суд сусідньої області розглядав справу щодо скоєння ним аналогічного злочину умісті Луцьку.

«Під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого вилучено вражаючий асортимент наркотичних та психотропних речовин, зокрема, PVP (солі), 4-ММС, МДМА, амфетамін, метамфетамін, канабіс в особливо великих розмірах. Різні види речовин розфасовані у згортки та приготовлені для збуту», - повідомляють у прокуратурі.

Наразі вирок не набрав законної сили.

Нагадаємо, у квітні жителя Баранівської громади ув’язнили на 4 роки за збут особливо небезпечної психотропної речовини PVP (солі).

Як повідомляв Житомир.info, 7 років за ґратами – 36-річного бердичівлянина у лютому 2024 року засудили за збут наркотичних речовин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд вирок наркотик психотроп прокуратура Звягель  
Матеріали по темі