Події

Чоловіку, якого підозрюють у підпалі авто колишньої дівчини у селищі Житомирської області, обрали запобіжний захід

15 May 2024, 09:32

Чоловіку, якого підозрюють у підпалі автомобіля колишньої дівчини у селищі Червоне, суд обрав запобіжний захід.

Про це 14 травня повідомила пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

«Бердичівський суд розглянув та задовольнив клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту для підозрюваного у підпалі автомобіля(ч. 2 ст. 194 КК України) строком на 60 днів. Ухвала суду може бути оскаржена протягом 5 днів», - йдеться в повідомленні.

39-річного жителя м. Василькова підозрюють у тому, що він учинив навмисний підпал автомобіля «Тойота Кемрі», який належить його колишній дівчині. Для цього чоловік приїхав з Київщини до селища Червоного, де вона проживає, переліз через паркан у двір та підпалив автомобіль, після чого з місця події втік. За версією слідства, мотивом скоєння цього тяжкого злочину стала помста із ревнощів.

Ані захисниця, ані сам підозрюваний не заперечували щодо задоволення клопотання слідчого. Тож суд постановив застосувати до підозрюваного домашній арешт у нічний час з 23:00 до 06:00 наступного дня за місцем його проживання строком на 60 днів.

Також суд зобов′язав підозрюваного прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора або суду та виконувати такі обов'язки:

  • не відлучатися з м. Василькова Київської області без дозволу слідчого, прокурора або суду;
  • повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та місця роботи;
  • утриматися від спілкування з потерпілою, свідками та експертами у цьому кримінальному провадженні.

Нагадаємо, 11 травня у селищі Червоне згорів автомобіль Toyota Camry, який належить 34-річній місцевій жительці. За її свідченнями, до події міг бути причетним її 40-річний знайомий. Чоловіка затримали правоохоронці, він зізнався у підпалі та розповів, що зробив це через ревнощі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підпал авто Червоне Toyota суд арешт  
Матеріали по темі