Влада

Олега Дзюбенка звільнили з військової служби у запас і тепер він керуватиме Житомирською обласною радою

15 May 2024, 09:37

Перший заступник голови Житомирської облради Олег Дзюбенко з 9 травня 2024 року виконує обов’язки голови обласної ради.

Розпорядження «Про виконання посадових обов'язків першим заступником голови Житомирської обласної ради Дзюбенком О.М.» було підписане 9 травня 2024 року і 14 травня оприлюднене на сайті облради.

«У зв’язку зі звільненням з військової служби у запас та виключенням зі списків особового складу Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова приступаю до виконання посадових обов’язків першого заступники голови Житомирської обласної ради з 9 травня 2024 року», - йдеться у документі.

Також Олег Дзюбенко з 9 травня виконує обов’язки голови обласної ради замість Володимира Федоренка, який ще перебуває на військовій службі.

Нижче – скриншот розпорядження з сайту облради:

Нагадаємо, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко та його перший заступник Олег Дзюбенко добровільно мобілізувалися у квітні 2022 року, обов’язки голови облради виконував заступник Володимир Ширма. Олег Дзюбенко служив у Житомирському обласному ТЦК та СП, де отримав 354 тис. 211 грн виплат у 2022 році та 406 тис. 520 грн у 2023 році.

Як повідомляв Житомир.info, перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко 13 травня 2024 року взяв участь у нараді щодо забезпечення планових показників із поставки мобілізаційних ресурсів та будівництва фортифікацій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дзюбенко облрада демобілізація 
Матеріали по темі