Новини компаній

Жіночі вишиванки – стильний одяг на кожен день

16 May 2024, 13:05

Популярність вишиванки збільшується з кожним днем, як і рівень патріотизму в українців. Особливо актуальні вони серед жінок, адже завдяки гарному оформленню є можливість непогано доповнити повсякденний образ або створити щось унікальне, щоб піти до ресторану або на прогулянку до міста. Це елегантний і дуже стильний одяг під будь-які завдання.

Виробники пропонують різні варіанти виконання цього національного українського одягу. Є можливість вишиванки купити жіночі в будь-якому вигляді, включаючи футболки, сукні, сорочки та багато іншого. Вони відрізнятимуться виконанням, формою та детальними візерунками, за допомогою яких і створюватиметься підсумкова композиція.

Різновиди вишиванок

Раніше багато хто одягав такий одяг лише на особливі випадки та заходи, але поступово вишиванка стає елементом повсякденного гардеробу. Тим паче виробники пропонують такі форми виконання:

  • Сукні. Вільний або приталений крій моделі можуть доповнюватися коротким, довгим рукавом або на три чверті, а довжина сукні до середини стегон, колін, середини литок і навіть до щиколоток. Сукні добре виглядатимуть з відкритими туфлями на танкетці або підборах;
  • Сорочки. Горловина кругла, а рукави можуть бути довгими або три чверті, а також короткими. Вони відмінно поєднуються з прямими або звуженими спідницями до колін, шортами, брюками і навіть джинсами;
  • Рубашки. Якщо порівнювати з попереднім варіантом одягу, то сорочки шиються з тонкої тканини, їх можна одягати під інші види одягу, включаючи кофти та піджаки. Її можна заправляти чи носити навипуск, доповнюючи образ стильним ременем;
  • Футболки. Приталені моделі з коротким рукавом, а вишивка може розташовуватись виключно на грудях. Деякі моделі мають довгий рукав, виріз V чи круглої форми.

Виробники пропонують велику кількість орнаментів та відтінків. Можна вибрати абсолютно будь-які вишиті плаття, які можна вдягнути на свято. Для стилю casual будуть характерні чорні, сірі та загалом темні відтінки. Якщо хочеться створити романтичний образ, слід вибирати червоний, білий або зелений колір.

Правила вибору вишиванки

Перше та головне правило – вибір оптимального матеріалу. Сьогодні виробники пропонують такі варіанти:

  • льон (легкий і приємний тілу матеріал, що має додатково високу міцність);
  • габардин (вовняна тонка тканина, відмінне рішення для холодної погоди);
  • батист (напівпрозора тонка тканина з бавовни чи льону);
  • шифон (бавовняна або шовкова тканина, відмінне рішення для офісної роботи або походу на урочисті заходи).

Обов'язково потрібно визначитися з кольором орнаменту та особливостями оформлення. Популярністю користуються класичні вишивки, де використовується орнамент із чорними та червоними вкрапленнями. Але також є і модні варіанти із синім, зеленим та іншими відтінками.

Важливо визначити точний розмір, скориставшись таблицею розмірів у кожному даному випадку. В інтернет-магазині INTERTOP додатково можна попросити консультації у фахівців, щоб зробити вдалий вибір. Про якість продукції говорять численні позитивні відгуки та рекомендації.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вишиванка 
Матеріали по темі