Новини компаній

Попрощайтеся з чорним: колір повертається!

17 May 2024, 13:07

Цього сезону чоловікам пропонують переглянути звичний підхід щодо уявлення про стиль і форму одягу. Змішування класики з елементами спортивного стилю – один із ключових напрямків. Це означає, що чоловічий одяг стане практичним і універсальним, тому кожен з легкістю зможе змінити діловий образ на повсякденний.

Який колір стане центральним у чоловічій моді?

Більшість чоловіків не полюбляють експериментувати з нестандартними кольорами. Максимум, який можна побачити – це чоловічі боксери з веселим візерунком або чоловічі шкарпетки, які грайливо визирають з-під повсякденних джинсів. Але колір у цьому сезоні дуже важливий. На перший план виходять яскраві та виразні відтінки, включно з неоновими, які допоможуть створити цікаві акценти в повсякденному образі.

Головний колір року – персиковий і чоловіки не повинні його лякатися. Різноманітні предмети одягу в цьому тоні допоможуть додати свіжості звичному іміджу, особливо влітку. Стилісти пропонують додати до гардероба сорочки, худі та футболки в цьому кольорі, крім цього в тренді опиняться наступні елементи:

  • блискітки – модні лейбли пропонують себе не стримувати та вибирати речі, які щедро прикрашені кристалами. Причому самі силуети залишаються брутальними – зберігається звичний об’єм і маскулінні фасони;
  • неон – актуальними вважаються всі можливі кислотні відтінки – рожеві, зелені, помаранчеві. Дозволяється створювати як монохромні образи, так і окремі яскраві акценти;
  • іржа та вінтаж – інша назва цього тренду – «охайна неохайність». Мова про модні речі в рудих і коричневих кольорах, «ношені» джинси та взуття. Все це рекомендують комбінувати з аксесуарами в стилі ретро, наприклад, надихаючись епохою 70-х.

Крім того, цього року повертається мода нульових і фанати даної епохи можуть розбирати запаси старих речей. Стильними будуть вважатися футболки зі стразами, чоловічі сорочки з коротким рукавом і відповідними принтами. Головне – не захопитися «реперським» стилем, який був на піку того часу. Поки що він неактуальний, але не можна сказати впевнено, що саме готує нам майбутнє. Адже чоловіча мода так само циклічна, як і жіноча, хоча цикли в цьому випадку набагато довші.


На які ще актуальні тренди чоловікам варто звернути увагу?

Важливу роль виконують текстури. Фактурні геометричні візерунки будуть активно використовуватися для створення стильних образів. Вертикальні смужки разом з лампасами на брюках додаватимуть динаміки вашій зовнішності. Філософія мінімалізму також залишається актуальною: прості форми, чисті лінії та нейтральна колірна палітра. Одяг зі стриманими силуетами додасть стилю до вашої зовнішності.

Створюючи монохромні образи, радять враховувати одну важливу хитрість – робити акцент на кольорі. Тобто один предмет одягу обов’язково повинен бути темніше на фоні інших для того, щоб привернути або навпаки відвернути увагу від проблемної ділянки.

Щоб не помилитися, обирайте речі з елементами карго, в стилі оверсайз, додавайте елементи з натуральної шкіри та в стилі гранж. Усе це ви зможете відшукати на сторінці https://www.cropp.com/ua/uk/cholovikam/aksesuary/pobachyty-vse, де представлені трендові аксесуари та безліч інших цікавих речей. Бренд Cropp – виробник стильного одягу, який слідкує за мінливими тенденціями моди.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Cropp чоловічий одяг  
Матеріали по темі