Події

У районі Житомирської області виявили 4 УАЗи, які незаконно перевозили деревину

18 May 2024, 10:59

На Житомирщині виявлено чотири транспортні засоби, які незаконно перевозили лісодеревину.

Про це 18 травня повідомляє пресслужба 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців Державної прикордонної служби України.

«В ході реалізації оперативної інформації прикордонники 9 загону імені Січових Стрільців спільно з представниками лісової охорони Філії «Олевське лісове господарство» ДП «Ліси України» спинили чотири автомобілі марки «УАЗ». Рухались транспортні засоби по одній з лісових доріг Коростенського прикордонного району», - йдеться в повідомленні.

Під час перевірки було встановлено, що всі автівки підвищеної прохідності завантажені лісодеревиною хвойних порід, а у водіїв відсутні будь-які документи на вантаж.

Наразі по даному факту складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.64 «Порушення встановленого порядку використання лісосічного фонду, заготівлі і вивезення деревини, заготівлі живиці». Транспортні засоби з деревиною вилучені.

Нагадаємо, у травні патрульні виявили три вантажівки, водії яких порушили правила перевезення деревини.

Як повідомляв Житомир.info, 12 травня 2024 року в Олевській громаді працівники місцевого лісництва виявили на одній з приватних лісопилень соснові колоди без відповідних документів. Попередньо встановлено, що лісопродукцію на переробку привіз 27-річний житель громади. Загалом правоохоронці нарахували 79 колод, щодо походження яких не було документів. Всю нелегальну деревину поліцейські вилучили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліс прикордонник деревина УАЗ колода дерево Коростень  
Матеріали по темі