Події

У сервісному центрі Житомирської області жінка хотіла обміняти фальшиве посвідчення водія на постійне

18 May 2024, 12:59

У сервісному центрі МВС Бердичева жінка намагалась обміняти фальшиве посвідчення водія.

Про це 17 травня інформує регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Житомирській області.

«Інцидент трапився у сервісному центрі МВС № 1842 у Бердичеві. Жінка звернулася до установи, щоб обміняти тимчасове посвідчення водія, видане на 2 роки, на постійне. Проте під час перевірки за базами даних адміністратор сервісного центру МВС встановив, що документ, виданий буцімто у квітні 2022 році в Одесі, несправжній. Посвідчення водія з такими серією та номером належать іншій особі й видавалися у Львові», - йдеться в повідомлення.

Правоохоронцям, яких викликали за фактом виявлення фальшивого документа, жінка намагалася розказати, що посвідчення отримувала на Київщині. Мовляв, і теоретичний іспит складала, і водіння на майданчику. Однак ця легенда навіть близько не схожа на правду, адже з початком повномасштабного вторгнення іспити на майданчику скасовані.

Сервісні центри МВС наголошують: єдиний законний спосіб отримати посвідчення водія – пройти навчання в автошколі та скласти іспити в сервісному центрі МВС.

«Що б не обіцяли шахраї – не вірте, адже знань не купиш, а обман все одно розкриється», - підсумовують у сервісному центрі.

Нагадаємо, нещодавно у сервісному центрі Житомирської області хотіли зареєструвати авто, яке зникло у Києві понад рік тому і було у розшуку.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2024 року житель Львівщини хотів укласти договір купівлі-продажу автомобіля у сервісному центрі поблизу Житомира, але виявилося, що SsangYong Rexton розшукує поліція.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сервісний центр права фальшиві права Бердичів РСЦ  
Матеріали по темі