Суспільство

«Рахунок мав бути 12:1», - післяматчеві коментарі в.о. головного тренера житомирського «Полісся» Сергія Шищенка

19 May 2024, 20:49

У 29 турі української Прем'єр-Ліги 19 травня ФК «Полісся» зіграв внічию з харківським ФК «Металіст 1925». Матч відбувався на «Арена Лівий берег».

Увечері 19 травня на YouTube-каналі ФК «Полісся» опублікували післяматчеві коментарі в.о. головного тренера команди Сергія Шищенко та захисника Сергія Чоботенка.

«Металіст 1925 - Полісся. Післяматчеві коментарі Сергія Шищенка та Сергія Чоботенка. Футбольний клуб Полісся зіграв внічию із харківським Металістом 1925. Своїми післяматчевими думками поділились в.о. головного тренера команди Сергій Шищенко та захисник Сергій Чоботенко», - йдеться в дописі на facebook-сторінці клубу.

«Чудова гра. Я дуже вдячний за ту гру, яку ми показали сьогодні. Це був той футбол, який я хочу бачити: агресивний, хороший перехід від оборони до атаки і так само з атаки в оборону. Я дуже задоволений грою, ставленням. Виходило те, що ми і планували. Але це футбол і останні хвилини матчу — це була маленька трагедія, з якою ми справимось і будемо готуватись на останній матч сезону з Шахтарем. Ми планували заміни. Рахунок, насправді мав би бути 10:1, або 12:1. Якби ми забили усі ці м’ячі, я думаю, це була б закономірна перемога і рахунок. Але це футбол і від таких ситуацій він стає цікавішим. Те, що все вирішується наприкінці чемпіонату — це чудово, це підвищує рівень чемпіонату. Загалом цьогоріч цікаво подивитись, як ситуація розвиватиметься в верхній частині турнірної таблиці, але так само і в нижній частині. Дуже цікавий чемпіонат для гравців і для команд. Я думаю, що в останньому турі буде дуже цікаво. В останньому турі треба буде тільки вигравати, хлопці відпочинуть від цієї гри і ми продовжимо підготовку до останнього матчу сезону. Поки будуть шанси, ми будемо боротись за єврокубки. Я дуже вдячний вболівальникам за підтримку на сьогоднішній грі. Для нас це дуже важливо і отримуємо дуже багато емоцій від них. Я думаю, що на останню гру з Шахтарем буде ще більше підтримки вдома. Ми будемо прагнути перемогти Шахтар», — сказав Сергій Шищенко.

Нагадаємо, 19 травня у 29 турі української Прем'єр-Ліги на «Арені Лівий берег» ФК «Полісся» зіграв внічию з харківським ФК «Металіст 1925».

Як повідомляв Житомир.info, у 28 турі Української Прем’єр-ліги житомирський футбольний клуб «Полісся» зіграв проти криворізького «Кривбасу» з рахунком 1:0. Матч розпочався 12 травня 2024 року, але через численні повітряні тривоги його продовжили 13 травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол Полісся нічия Менталіст УПЛ Шищенко Чоботенко  
Матеріали по темі