Події

У райцентрі Житомирської області мікроавтобус не розминувся з мотоциклом під керуванням 17-річного юнака

20 May 2024, 11:22

За вихідні правоохоронці зафіксували декілька ДТП у Житомирській області за участю мотоциклів, зокрема й під керуванням неповнолітнього.

Про це 20 травня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«19 травня близько 14:20 до Звягельського районного відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася по вулиці Симона Петлюри у райцентрі. Попередньо, 48-річний місцевий житель, керуючи мікроавтобусом «Mercedes», здійснив зіткнення з мотоциклом «Loncin» під керуванням 17-річного жителя с. Наталівки. У результаті мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був доставлений до травматологічного відділення Звягельської багатопрофільної лікарні», - йдеться у повідомленні.

Цього ж дня близько 18:40 дорожньо-транспортна пригода сталася на Попільнянщині. Попередньо встановлено, що водій мотоцикла «ІЖ Юпітер-5», 18-річний житель місцевої громади, рухаючись у с. Почуйках та виконуючи маневр повороту, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою. Унаслідок ДТП водій мотоцикла отримав травми, його було ушпиталено у непритомному стані до КНП «Попільнянська лікарня». На щастя пасажир мотоцикла, 15-річний брат водія, серйозних травм не отримав.

У Коростишівській громаді подібна ДТП сталася близько 22:00. У с. Городському на мості через річку Тетерів було виявлено непритомного 56-річного місцевого жителя з травмами, характерними для ДТП. Попередньо, чоловік не впорався з керуванням скутером «Gear» та здійснив наїзд на бетонну опору. Нині він ушпиталений до Житомирської обласної лікарні.

Нагадаємо, 9 травня у Коростені сталася ДТП за участю 17-річного мотоцикліста Yamaha та автомобіля Mitsubishi. Внаслідок ДТП травми отримали водій двоколісника та його 17-річний пасажир.

Як повідомляв Житомир.info, 20 грудня 2023 року внаслідок ДТП, що сталася у Житомирі на перехресті проспекту Миру та вулиці Романа Шухевича, 16-річний водій мотоцикла отримав травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція водій мотоцикл неповнолітній 
Матеріали по темі