Події

У громаді поблизу Житомира чоловік викрав мотоцикл Loncin, залишений біля магазину

20 May 2024, 17:43

Поліцейські оголосили підозру причетному до угону мотоцикла у Березівській громаді.

Про це 20 травня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Повідомлення про подію надійшло до поліції пізно ввечері 15 травня. Правоохоронці швидко встановили причетного до правопорушення та місцезнаходження викраденого двоколісника. За вчинене йому загрожує ув’язнення. Власник мотоцикла «Loncin» розповів поліцейським, що припаркував свій транспортний засіб неподалік магазину. А коли за чверть години повернувся, на місці його вже не було», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Житомирського райуправління.

Вже за кілька годин поліцейські встановили місцезнаходження мотоцикла: він був прихований за будинком у сусідньому подвір’ї. Правоохоронці встановили, що туди його привіз 33-річний господар оселі.

Чоловік визнав свою провину в учиненому та розповів, що побачив мотоцикл без нагляду та, упевнившись, що за ним ніхто не спостерігає, затягнув до себе у подвір’я.

Тож поліцейські вилучили викрадений транспортний засіб. Днями слідчі відділу поліції №1 Житомирського райуправління повідомили причетному про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Згідно з чинним законодавством за таке діяння підозрюваному загрожує покарання від обмеження волі на строк від трьох до п’яти років до позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, 14 травня у Житомирі патрульні затримали чоловіка, який на вул. Хлібній намагався викрасти ВАЗ. Під час спілкування з кермувальником патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти обстеження на стан сп'яніння у найближчому медзакладі в лікаря-нарколога водій відмовився.

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня 2024 року у Славуті затримали чоловіка, який обікрав будинок в Острозі та викрав два автомобілі. Один з яких вилучили у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція угон мотоцикл магазин Березівка 
Матеріали по темі