Місто

На перехресті у Житомирі не розминулися Daewoo та мікроавтобус, обійшлось без потерпілих

21 May 2024, 09:35

Вранці 21 травня на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Князів Острозьких у Житомирі сталася ДТП за участю легкового автомобіля та мікроавтобуса.

Про це Житомир.info повідомив читач.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області підтвердили інформацію та зазначили, що внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

«Сьогодні, о 8 год 20 хв, ми отримали повідомлення про ДТП на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Князів Острозьких за участі автомобілів Mercedes-Benz та Daewoo. Як встановили поліцейські, водій транспортного засобу Mercedes-Benz повертаючи ліворуч не надав переваги в русі автомобілю Daewoo, що рухався у зустрічному напрямку. У результаті ДТП ніхто не травмувався», - повідомили у патрульній поліції.

На керманича транспортного засобу Mercedes-Benz охоронці порядку склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Наразі рух перехрестям не ускладнений.

Нагадаємо, вночі 20 травня на перехресті вулиць Шевченка та Східної у Житомирі сталася ДТП з потерпілими за участю трьох автомобілів. Правоохоронці розшукують одного з водіїв.

Як повідомляв Житомир.info, 18 травня 2024 року у Житомирі на вулиці Київській сталася ДТП за участі 4 легкових автомобілів. Патрульні склали протокол на водія Tesla за порушення ПДР.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП патрульна поліція поліція перехрестя вул.Грушевського вул.Князів Острозьких мікроавтобус 
Матеріали по темі