Влада

Як депутати звільняли та обирали нового секретаря Житомирської міської ради

23 May 2024, 22:03

23 травня 2024 року на почерговій сесії Житомирської міської ради депутати голосували за дострокове припинення повноважень секретаря міськради Віктора Клімінського, який добровільно мобілізується.

За результатами таємного голосування за дострокове припинення повноважень секретаря проголосувала більшість депутатів. Віктор Клімінський подякував колегам, а ті провели його оплесками.

Також мер висунув кандидатуру на посаду секретаря міської ради - це депутатка з фракції «Пропозиція», керівниця дитсадка Галина Шиманська.

За результатами таємного голосування більшість підтримали колегу депутатку.

«Шановні колеги, я щиро дякую вам за таку високу довіру. Враховуючи реалії сьогодення я знаю, що легко не буде, але труднощі мене не лякають. Разом з вами буду працювати на благо Житомира та благо жителів територіальної громади, дотримуючись законів Конституції та законодавчих нормативних актів», – сказала новообраний секретар Житомирської міської ради Галина Шиманська

Нагадаємо, Віктор Клімінський, який був секретам Житомирської міської ради з грудня 2020 року, вирішив добровільно мобілізуватися в Нацгвардію.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах у жовтні 2020 року Галину Шиманську, яка на той час була директоркою ДНЗ №39, обрали депутаткою Житомирської міської ради від політичної партії «Пропозиція», в грудні 2020 року вона отримала відзнаку «За заслуги перед містом Житомиром ІІІ ступеня». Зараз Галина Шиманська керує закладом дошкільної освіти №25, її зарплата за 2023 рік у цьому дитсадку становила 368 тис. 141 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія обрання секретар Клімінський Шиманська Сухомлин 
Матеріали по темі