Новини компаній

Найкращі кабелі типу USB-C для вашого Apple iPhone 15 та інших пристроїв

24 May 2024, 09:24

Потрібен новий зарядний кабель для айфона? Без проблем. З моменту дебюту iPhone 15 у 2023 році Apple нарешті перейшла зі свого фірмового кабелю Lightning на стандарт USB-C. Незважаючи на те, що компанія дотримувалася конвенції про кабель Lightning з моменту появи iPhone 5 у вересні 2012 року, оновлення Apple у 2023 році означає, що будь-кому, хто зараз купує iPhone 15 або новіший, може знадобитися новий або два кабелі.

Перехід із Lightning на USB-C для більшості користувачів iPhone може бути великою зміною, але це не обов’язково складно.

Плетений зарядний кабель Apple USB-C

Apple USB-C Woven Charge Cable — це ваш вибір для заряджання, синхронізації та переміщення даних. І оскільки це від Apple, очікуйте щільного прилягання та нульового зайвого щоразу. Але однією з найкращих особливостей цього конкретного кабелю є той факт, що він відмовляється від типових кабелів Apple для міцного плетеного кабелю, який має більшу гнучкість і надає йому більше.

Більшість попередніх зарядних пристроїв Apple занадто часто ставали жертвами зношених проводів та інших проблем. Але плетені кабелі, багато з яких постачаються з продуктами, такими як преміальні MacBook бренду, усувають ці проблеми.

Плетений зарядний кабель USB-C Anker

Зарядний кабель Anker Braided USB-C Charge Cable поставляється в яскравому червоному кольорі, що є цікавим варіантом типових чорних, білих або сірих кабелів. Вам не обов’язково використовувати його лише з вашим iPhone 15, він сумісний майже з будь-яким пристроєм USB-C, навіть якщо це телефони, планшети чи ноутбуки.

Крім того, з його міцним нейлоновим зовнішнім виглядом і серцевиною з міцного волокна він розроблений, щоб витримати до 12 000 згинань. Це означає, що якщо діти якимось чином заволодіють ним і вирішать скрутити його та носити як намисто, це все одно буде добре.

Кабель живлення Belkin BoostCharge USB-C – USB-C

Цей довгий кабель є фантастичним вибором незалежно від того, заряджаєте ви свій iPhone, iPad чи інший пристрій. Це чудова заміна 240-ватному зарядному кабелю від Apple, а також він дешевший. Це плетений кабель, який може виявляти перегрів і навіть не дати пристроям продовжувати заряджатися, доки вони не охолонуть.

Хоча кабель не підтримує високошвидкісну передачу даних, він вам не знадобиться, якщо ви просто заряджаєте свої пристрої – і всього за 20 доларів ви можете зробити набагато гірше. Тут ви отримаєте впевненість більшого бренду, як-от Belkin, на який можна покластися, а також задовольнить більшість своїх потреб як людини, яка шукає чудову альтернативу зарядці.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Apple USB-C зарядний кабель  
Матеріали по темі