Події

Вогнеборці у Житомирі ліквідували пожежу в приватному будинку площею 600 кв.м.

24 May 2024, 12:05

За минулу добу рятувальники області ліквідували дві пожежі в приватних оселях, що ймовірно сталися через короткі замикання електромереж.

Про це 24 травня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«23 травня о 10:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в с. Великі Низгірці Семенівської територіальної громади Бердичівського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що загоряння виникло у місці входження до оселі лінії електропередач. Вогонь швидко розповсюдився горищем, де знаходилося сіно, та вже встиг охопити шиферну покрівлю. Існувала загроза поширення полум’я житлом», - йдеться в повідомленні.

Пожежу ліквідовано менше ніж за годину. Вогнем знищено покрівлю по всій площі будинку. Подальшого поширення не допущено. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. До гасіння залучалося 8 рятувальників та 2 працівники МПО на 3 одиницях техніки.

«Також ввечері в м. Житомир рятувальники загасили пожежу в цегляному житловому будинку загальною площею 600 кв. м, що теж, ймовірно, виникла через коротке замикання електромережі. Там вогонь встиг знищити 70 кв. м покрівлі. Подальшого поширення полум’я будинком рятувальники не допустили», - повідомляють у пресслужбі.

Під час пожеж загиблих та травмованих не має. Наразі остаточні обставини обох надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що пожежа сталася в будинку на кількох господарів у провулку неподалік перехрестя вул.Б.Тена та вул. Князів Острозьких.

Нагадаємо, у Житомирі 14 травня на вулиці Небесної сотні виникла пожежа в одноповерховому будинку.

Як повідомляв Житомир.info, у місті Малин пізно ввечері 13 травня 2024 року сталася пожежа в житловому будинку на двох господарів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок рятувальник перехрестя провулок  
Матеріали по темі