Суспільство

Житомирські спортсменки завоювали все «золото» жіночої програми на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное

27 May 2024, 09:49

Спортсменки з Житомирщини Діана Рибак і Сніжана Сталінова здобули низку перемог на чемпіонаті України серед юніорів та молоді до 23 років з веслування на байдарках і каное.

Про це 27 травня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА.

«У період з 22 по 27 травня 2024 року в м. Умань відбувся Чемпіонат України серед юніорів та молоді до 23 років з веслування на байдарках і каное. Все «золото» жіночої програми завоювали спортсменки – Рибак Діана і Сталінова Сніжана та відібрались на Чемпіонат Європи, який відбудеться в місті Братислава, Словаччина. Дякуємо за гарний результат спортсменам та за підготовку чемпіонів тренеру Біденку Г. М.», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 травня у Житомирі на вул. Михайлівській спортсмен та військовий Дмитро Косатий встановив рекорд України – віджався на брусах майже 1600 разів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 12 березня 2024 року визначили 50 спортсменів, які отримуватимуть щомісячні стипендії: всі вони є чемпіонами та призерами змагань державного та міжнародного рівнів. З-поміж них стипендії отримають Діана Рибак та Сніжана Сталінова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт Діана Рибак Сніжана Сталінова каное веслування чемпіонат  
Матеріали по темі