Події

Внаслідок пожежі у будинку в селі Житомирської області загинув 45-річний чоловік

28 May 2024, 10:57

Рятувальники на пожежі в будинку у с. Краснопіль Краснопільської територіальної громади Бердичівського району виявили загиблого чоловіка.

Про це 28 травня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Сьогодні о 07:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у цегляному житловому будинку у с. Краснопіль Краснопільської територіальної громади Бердичівського району. Першими на місце події прибули працівники місцевої пожежної охорони с. Бурківці. По прибуттю бійців ДСНС спостерігалось сильне задимлення у будинку. В одній із кімнат вони виявили на підлозі 45-річного господаря без ознак життя», - йдеться у повідомленні.

Спільними зусиллями о 07:38 пожежу локалізовано та о 07:39 ліквідовано. Полум’ю не дали розповсюдитись за межі кімнати. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку у кімнаті на площі 12 кв.м.

За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 23 травня у с. Гальчин Андрушівської територіальної громади Бердичівського району рятувальники на пожежі в приватній оселі виявили загиблого 58-річного чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня 2024 року у с. Соколів Курненської територіальної громади Житомирського району під час пожежі в дерев’яному будинку загинув 41-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа будинок загиблий с.Краснопіль 
Матеріали по темі