Події

У райцентрі Житомирської області 19-річний водій Renault наїхав на 20-річного чоловіка – пішохід потрапив до реанімації

28 May 2024, 11:52

У Бердичеві поліція з’ясовує обставини ДТП з травмуванням пішохода. Подія сталася 27 травня близько 22:45 на вулиці Європейській у районному центрі. На місці працювала слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції та медики.

Про це 28 травня повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля «Renault Megane», 19-річний містянин, здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав дорогу. У результаті ДТП пішохід, 20-річний бердичівлянин, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення місцевої лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

«Шановні водії! Неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, обирайте швидкість руху, що дозволить вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин. Обов'язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття. Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світловідбивачі елементи. Подбайте про свою безпеку!», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 25 травня у Романівській громаді водій врізався в дерево. В результаті ДТП загинув 51-річний пасажир легковика, водій з місця аварії втік.

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня 2024 року близько 22:30 п’яний водій ВАЗ наїхав на 15-річну жительку села Старого Бобрика. Після вчиненого керманич не зупинив автомобіль та утік з місця події. Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження і була ушпиталена.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Бердичів наїзд на пішохода пішохід наїзд реанімація поліція  
Матеріали по темі