Новини компаній

З яким взуттям носити жіночі джинси: стильні та елегантні поєднання

28 May 2024, 18:11

Джинси — це одна з речей у жіночому гардеробі, що ніколи не виходить з моди. Вони пасують до будь-якої статури, доречні на всі випадки життя та сезони. Щорічно різні бренди представляють актуальні моделі на будь-який смак та бюджет: https://tsum.ua/ua/zhinkam/odjag/dzhinsi.html. Серед широкого асортименту можна вибрати джинси на будь-який смак від AllSaints, Dr Denim, Liu Jo тощо. Для створення гармонійного образу потрібно правильно поєднувати їх з іншим одягом та взуттям.

Які матеріали найкраще виглядають з денімом

Класичні джинси виготовляють з щільної бавовняної тканини, на якій добре видно переплетення ниток. В сучасні моделі додають трохи волокон еластану чи іншого матеріалу, що гарно розтягується. Вони можуть бути гладкими, але все одно зберігають структуру грубого полотна.

Така фактурна тканина ефектно виглядає з натуральною шкірою, нубуком або замшею з матовою поверхнею. Також пасує взуття із зернистою структурою шкіри. А ось лакові чи глянцеві моделі краще залишити для класичного одягу. Щільний текстиль теж непогано поєднується з денімом. Доцільно використовувати комбіноване взуття з різних матеріалів.

Які моделі взуття пасують до джинсів

Зазвичай заведено поєднувати джинси з кросівками, але можливих варіантів багато, тому можна визначити найпопулярніші моделі. Крім традиційних босоніжок, лоферів, сліпонів та сліперів, літом варто розглянути мокасини, сандалі, слайдери та шльопанці. Але вони мають бути якісними та брендовими — наприклад, від Birkenstock: https://tsum.ua/ua/brand/birkenstock. Виробник пропонує класичні чорні та білі, яскраві сині та рожеві, пастельні лимонні та молочні моделі. Зараз такі неформальні поєднання набирають обертів через популяризацію комфортного та простого стилю життя.

До джинсів підходить зимове та демісезонне класичне взуття:

  • челсі;
  • дезерти;
  • тімберленди.

На весну та осінь краще вибирати моделі на шнурках — жіночі оксфорди або дербі. Якщо в пріоритеті неформальний стиль, чудово підходять високі або стандартні кеди. Моделі скінні, слім або момс можна носити з ботильйонами на високих підборах.

Гармонійне поєднання кольорів

Стилісти вже давно помітили, що темний денім, чорний або синій, найкраще виглядає разом із взуттям коричневого, рудого чи бордового відтінку.

Світлі джинси — блакитні, білі або бежеві — добре поєднуються з білими, молочними та іншими моделями в пастельних тонах. Зараз в моді персикові та рожеві відтінки, які створюють ефектний контраст.

Взуття чорного кольору пасує хіба що до чорних або темно-сірих штанів. Але якщо є вибір між чорним та коричневим, слід віддати перевагу другому відтінку. Також не варто вибирати під джинси синє взуття — воно буде зливатися з ними.

Звісно, мають значення особисті вподобання, але для створення гармонійного образу варто прислухатися до порад стилістів. Тоді з простих повсякденних речей може вийти ансамбль, який покращить зовнішній вигляд та буде отримувати компліменти від оточуючих.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі