Політика

«Вето на дерибан землі в Житомирі», - депутат райради Олександр Міщенко

28 May 2024, 18:48

«Житомиряни ще не вспіли оговтатися від земельної схеми по розтраті та привласненню земельної ділянки Яблуневого саду на проспекті Миру, 21-г, як на позачерговій сесії Житомирська міська рада влаштувала черговий земельний дерибан, який викликав неабияку реакцію громадськості та військовослужбовців, відео розсипання землі в сесійній залі Ярославом Ходаківським поширилося по ЗМІ та соцмережах України та навіть за кордоном, викликало неабиякий суспільний резонанс…» - опублікував на своїй сторінці у фейсбук депутат райради Олександр Міщенко.



Фото з сесії міської ради

«І що ми отримали? По суті лише пусті слова міського голови Житомира Сергія Сухомлина, обіцянки, які нічого не варті, по створенню комісії щодо розгляду питання по забороні продажу та розпорядженню комунальними землями в місті Житомирі під час дії воєнного стану», - повідомляє Олександр Міщенко.


Скриншот допису Олександра Міщенка у facebook

Під час скандальної сесії 23.05.2024 року міським головою Сухомлиним та депутатами було все-таки ухвалено ряд рішень щодо розпорядження землями Житомирської громади, які порушують, як права та інтереси громадян так і несуть пряму загрозу життю та здоровʼю людей!Сьогодні, разом із Житомирянами, мешканцями житлових будинків по вул. Вітрука, 10 та вул. Вітрука, 6-а, знову відвідали міську раду з вимогою накласти ВЕТО на прийняті рішення під час сесії 23.05.2024 року, щодо розпорядження комунальними землями в місті Житомирі, з подальшим до вивченням та винесенням на розгляд на найближчу сесію міської ради.



З цього приводу підготував на направив на міського голову Житомира Сухомлина С.І. депутатське звернення з прохання ВЕТУВАТИ усі земельні питання які були розглянуті під час скандальної позачергової сесії Житомирської міської ради, 23.05.2024 року.» - зауважив депутат райради Олександр Міщенко.

Пресслужба депутата Житомирської районної ради Олександра Міщенка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Міщенко вето  
Матеріали по темі