Суспільство

Домашні матчі у Лізі конференцій житомирське «Полісся» гратиме у сусідів

28 May 2024, 20:57

«Полісся» визначилося з домашнім стадіоном на єврокубки та місцем проведення літніх зборів – цього разу без розмаху. Житомирський клуб готується до першого у своїй історії виступу на міжнародній арені.

Про це 28 травня повідомляє інтернет-видання «Футбол 24».

«Полісся» розпочне підготовку до участі у Лізі конференцій 16 червня, повідомив у коментарі «Суспільному» генеральний директор клубу Володимир Загурський. Літні збори житомирці вирішили проводити на власній базі (на відміну від попередніх, які відбувалися в іспанській Марбельї)», - йдеться в повідомленні.

Також «Полісся» визначилось і з домашнім стадіоном у єврокубках. Підопічні Імада Ашура прийматимуть своїх суперників у польському місті Плоцьк, яке є містом-побратимом Житомира.

За підсумками сезону Полісся фінішувало на 5 сходинці турнірної таблиці УПЛ і представлятиме Україну в Лізі конференцій.

Нагадаємо, 26 травня стало відомо, що Імада Ашура призначили новим головним тренером футбольного клубу «Полісся». До цього працював з юнацькою командою СК «Дніпро-1».

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня 2024 року у 30 турі української Прем’єр-Ліги на центральному стадіоні в Житомирі ФК «Полісся» обіграв донецький «Шахтар». Огляд матчу можна подивитись тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол Полісся ФК Полісся Ліга конференцій Польща  
Матеріали по темі