Суспільство

Правоохоронці оголосили підозру жителю громади поблизу Житомира, який викрав сумку з автомобіля

29 May 2024, 15:32

У Житомирі поліцейські повідомили про підозру причетному до пограбування.

Про це 29 травня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Повідомлення про грабіж надійшло до поліції 28 травня близько 15:50. Потерпілий розповів, що кілька хвилин тому невідомий розбив скло у його автомобілі, що був припаркований у дворі багатоповерхівки, та викрав звідти сумку з документами, банківськими картками та грошима. Свідками події стали мешканці будинку, які й повідомили власника автівки. Також вони зупинили причетного, який почав втікати, та викликали правоохоронців», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Поліцейські зафіксували всі обставини діяння та вилучили наявну слідову інформацію.

Причетним до кримінального правопорушення виявився 46-річний житель Станишівської громади. У нього вилучили викрадене майно.

Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині йому інкриміновано вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Згідно з чинним законодавством відкрите викрадення чужого майна, вчинене у період воєнного стану, карається позбавленням волі на трок від 7 до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, 28 травня 2024 року у дворі будинку на вулиці Клосовського у Житомирі чоловік пошкодив автомобіль та забрав з салону авто сумку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція підозра автомобіль скло сумка Богунія вул.Клосовського 
Матеріали по темі