Події

Поліцейські затримали чоловіка, який металевим прутом вбив знайомого та залишив його на дорозі у селі Житомирської області

29 May 2024, 16:37

У Хорошівській громаді поліцейські затримали причетного до вбивства.

Про це 29 травня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Пізно увечері 28 травня до поліції від медиків екстреної допомоги надійшло повідомлення про виявлення чоловіка без ознак життя на дорозі у селі Дворищі. Травми на тілі потерпілого, 59-річного місцевого жителя, свідчили про насильницький характер смерті. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління. Правоохоронці зафіксували всі обставини діяння та вилучили речові докази», - йдеться у повідомленні.

Оперативники кримінальної поліції за підтримки колег з УКР ГУНП в області вже за кілька годин встановили особу причетного до загибелі чоловіка.

35-річного місцевого жителя поліцейські розшукали на одній з вулиць села, де той переховувався. Він визнав свою провину в учиненому та розповів, що того вечора між ним та односельцем виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час сутички молодший з чоловіків схопив металевий прут, знайдений неподалік сусідньої садиби, та заподіяв ним кілька ударів по тілу та голові опонента. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Слідчі відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

За вчинене чоловікові загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, 10 травня пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області повідомила про те, що жительці селища Іванополя, яка в листопаді 2023 року зарізала свого співмешканця, суд присудив 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня 2024 року у Житомирі чоловік вбив викруткою 25-річного гостя, а тіло закопав у дворі та прикидав сміттям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство конфлікт прут с.Дворищі 
Матеріали по темі