Суспільство

Шлюб у смартфоні: у «Дії» почали тестувати одруження онлайн

29 May 2024, 18:55

У застосунку «Дія» почали тестувати одруження по відеозв’язку. Зараз наречені можуть записатись на бета-тест шлюбу онлайн.

Про це 29 травня повідомляють на сторінці застосунку у facebook.

«Бета-тест шлюбу онлайн. Одружуйтесь по відеозвʼязку першими у світі в Дії. Записуйтесь на бета-тест шлюбу онлайн – одружіться по відеозвʼязку в Дії. Долучайтесь до бета-тесту унікального сервісу — одруження у смартфоні. Створіть сімʼю з Дією швидше, ніж у Лас-Вегасі! Клік — подали заяву про шлюб, провели церемонію й одружились попри відстань та війну. Хоч сервіс ще на етапі бети, дієві тестувальники офіційно зареєструють шлюб», - йдеться в повідомленні.

Взяти участь в бета-тесті мають дві людини — наречена та наречений, які:

  • повнолітні громадяни України
  • мають ID-картку чи закордонний паспорт у Дії
  • мають ідентифікаційний код
  • неодружені або офіційно розлучені

Цей перелік про вас? Тоді мерщій записуйтесь на бета-тест за посиланням https://t.me/diia_beta_bot?start=home

«Так, ви офіційно зареєструєте своє кохання, залишите фідбек про революційний сервіс і зробите Дію ще кращою, зручнішою. Нумо тестувати», - повідомляють розробники.

Фото зі сторінки у facebook застосунку Дія

Сервіс у Дії розробляється Мінцифрою спільно з Міністерством юстиції України, Державним підприємством «Національні інформаційні системи», цифровим ДРАЦСом, Державною міграційною службою, АТ «Укрпошта» за підтримки швейцарсько-української програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

Нагадаємо, 15 травня стало відомо, що у Дії незабаром з'явиться посвідчення ветерана, яке буде доступне також для членів сім’ї загиблого ветерана війни.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж 2023 року до відділів ДРАЦС 1417 жителів Житомирської області подали онлайн-заяви для реєстрації шлюбу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дія шлюб застосунок одруження шлюб тестування онлайн  
Матеріали по темі